Nieuws

Special Cargo zet ADR-opleider.nl voort

20 juni 2019

Na 7 jaar draagt eigenaar van ADR-opleider, Egbert van der Leest, per 1 augustus a.s. het stokje over aan Special Cargo. De voortzetting van het opleidingsinstituut past in de groeistrategie van Special Cargo en daarmee verstevigt de gevaarlijke stoffen opleider haar positie in de branche.

“Onze interactieve lesmethode geeft onze cursisten een optimale voorbereiding op de examens en resulteert in de hoogste slagingspercentages. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren mogen meewerken om dit doel te bereiken. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan (..) Special Cargo” aldus van der Leest.

Erik den Dikken, eigenaar van Special Cargo, is zeer verheugd dat hij ADR-opleider.nl kan voortzetten. “Deze overname versterkt de positie van Special Cargo als trainingsinstituut en is een aanvulling op ons huidige aanbod van cursussen en trainingen. Daarbij biedt deze overname ons de kans om onze trainingsfaciliteiten uit te breiden naar een centrale locatie in het midden van het land.

Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Cursisten profiteren van deze samenwerking door een nog breder aanbod aan klassikale cursussen. Nog meer kennis en ervaring onder één dak nu ook in Veenendaal.

Over Special Cargo College

Special Cargo College is onderdeel van SCS Training & Consultancy en een IATA Approved School met een breed aanbod aan opleidingen en cursussen op het gebied van gevaarlijke stoffen en luchtvracht beveiliging. Special Cargo College is erkend door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met communicatie@specialcargo.nl