29 - 01 - 2018

SCS trainingen | Vergroot je kennis over gevaarlijke stoffen

SCS Trainingen. Vergroot je kennis over gevaarlijke stoffenWerken met gevaarlijke stoffen brengt risico’s met zich mee. Die wil je als bedrijf zo klein mogelijk houden. Hoe doe je dat? Ontdek het bij SCS trainingen.

Gevaarlijke stoffen en veilig samenleven kunnen uitstekend samengaan. Daar zijn we bij Special Cargo Services van overtuigd. En daar leveren we actief een bijdrage aan. Uitvoerend, adviserend en praktisch. Met populaire trainingen en cursussen omgaan met gevaarlijke stoffen voor lucht-, zee- en wegvervoer.

Praktische trainingen gevaarlijke stoffen

Over de opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn wetten en boeken vol geschreven. Maar hoe pas je de regels toe in de praktijk? Tijdens de trainingen van SCS leggen we dáár de nadruk op.

Regels en wetten zijn belangrijk, maar gaan pas leven als je ze begrijpt. Bij Special Cargo Services vertalen we de theorie daarom – als geen ander – naar je dagelijkse werk. Onze ervaren trainers weten hoe het er op jouw werkvloer aan toe gaat. En geven je alle handvatten om je werk goed, veilig en betrouwbaar uit te voeren.

SCS trainingen voor lucht-, zee- en vrachtvervoer

De trainingen van Special Cargo Services kun je zowel in een van onze 4 trainingscentra als online volgen. Ook zijn ze incompany beschikbaar. Ze richten zich hoofdzakelijk op lucht-, zee- en vrachtvervoer. Dit is een greep uit het aanbod:

  • Basiscursus luchtvervoer gevaarlijke stoffen
  • Basiscursus zeevervoer gevaarlijke stoffen (IMDG)
  • Veiligheidsadviseur ADR/RID

Bekijk alle opleidingen en cursussen gevaarlijke stoffen

De voordelen van SCS training

Special Cargo Services is de afgelopen 27 hard gegroeid dankzij mond-tot-mondreclame. Na elke training vragen we onze cursisten om feedback. Dit zijn de meest genoemde pluspunten.

✓ Ervaren en inspirerende trainers, die de praktijk echt kennen.
✓ Kleine klassen en volop ruimte voor vragen.
✓ Breed trainingsaanbod, zowel op locatie als online.
✓ Keuze uit lange en korte varianten van trainingen.
✓ Trainingslocatie door heel Nederland.

Training op locatie bespaart tijd en geld

Heeft jouw bedrijf te maken met verschillende vervoerstakken? En werk je met een beperkt of juist een zeer uitgebreid aantal gevaarlijke stoffen? Bij een incompany-training stemmen we de cursusinhoud volledig af op jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie of aanmelden? Neem contact met ons op:

E-mail: training@specialcargo.nl
Bel: 085 7920582