E-erkenning | Vervoer Gevaarlijke Stoffen luchtvracht

E-erkenning verzekerd van kwaliteit

Luchtvracht zendingen met gevaarlijke stoffen, maar niet de juiste erkenning in huis? Het besluit vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht bepaalt dat je geen gevaarlijke stoffen zendingen mag aanbieden bij een luchtvaartmaatschappij, tenzij je erkend bent. Special Cargo Services heeft een E-erkenning, en daarmee zijn wij gemachtigd om de rol van afzender over te nemen.

Special Cargo Services is E-erkenning houder van het eerste uur en neemt middels deze erkenning voor veel bedrijven en organisaties de wettelijke aansprakelijkheid over als afzender voor luchtvrachtzendingen De erkenning wordt verleend door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Strenge regelgeving
Het werken met gevaarlijke stoffen is niet zonder risico’s. Daarom zijn we aan strenge wet- en regelgeving gebonden. En dat is maar goed ook. Zo houden we onze leefomgeving veilig. Special Cargo Services is AEO-S, ISO9001, IATA, VIHB en Erkend Agent gecertificeerd. Al deze certificeringen worden periodiek gecontroleerd door de betreffende autoriteit, en zijn luchtvracht zendingen bij ons in goede handen.

De warehouses en opslagfaciliteiten van Special Cargo in Spijkenisse, Oude Meer en IJmuiden zijn allemaal volledig vergund voor de betreffende gevarenklassen. In lijn met de regels en wetgeving omtrent opslag gevaarlijke stoffen, voldoen wij als gevaarlijke stoffen specialist aan de hoogste standaarden. Voor uw en onze veiligheid.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.