E-erkenning

Vervoer Gevaarlijke Stoffen luchtvracht

Wilt u gevaarlijke stoffen verzenden door de lucht, maar beschikt u niet over de juiste erkenning? Laat Special Cargo dan uw zorgen uit handen nemen. Wij beschikken over een E-erkenning, die wordt verleend door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarmee kunnen wij de volledige juridische aansprakelijkheid overnemen van de afzender.

Als erkenninghouder voor het vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht hebben wij een zorg- en controleplicht. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de luchtvrachtzending voldoet aan de technische voorschriften, dat het vervoerdocument in overeenstemming is met de zending, de zending juist is verpakt, gelabeld en geëtiketteerd en dat deze is gecontroleerd op de verpakking en eventuele schade van de zending.

Wij zullen de gevaarlijke stoffen op de juiste wijze verpakken, labelen en documenteren. Indien de zending beschadigd is, zullen we deze repareren en waar nodig ompakken. Zo worden uw gevaarlijke stoffen gegarandeerd veilig vervoerd. Special Cargo Services beschikt onder andere over de volgende certificaten: AEO-S, ISO9001:2015, E-erkenning en VIHB.