Industrieel verpakken

Op maat verpakken en inkisten goederen

Wilt u bijzondere goederen door de lucht vervoeren? Goederen die te groot of te zwaar zijn voor reguliere verpakkingen? Of verpakkingen die niet voldoen aan de IATA Operator Variations? Of goederen die kwetsbaar, breekbaar of van hoogwaardige kwaliteit zijn? De specialisten van Special Cargo Services maken in dit geval een verpakking op maat.

Of het nu gaat om een verpakking voor pompen, machineonderdelen, exclusieve racewagens of bijzondere horloges; Special Cargo Services denkt mee in een oplossing. In onze eigen werkplaats in IJmuiden produceren wij de op maat gemaakte bekisting van gekeurd hout. Met onze eigen transportdienst halen wij de goederen op en brengen deze retour als ze gereed zijn voor de verzending.

Terwijl de goederen onderweg zijn, blijft u op de hoogte van alle stappen in het transport middels GPS tracking van onze vervoermiddelen. Zo weet u altijd waar de goederen zich bevinden.

Mobiele werkplaats

Heeft het uw voorkeur dat we de goederen bij u op locatie verpakken? Dat kan ook; dan maken wij gebruik van onze mobiele werkplaats. Op maat verpakken en in kisten van goederen kunnen wij doen voor producten, goederen en stoffen van één tot 5000 kg; geen klus is ons te groot, geen stof te klein.