Gevarenklasse 1 logistiek

Transport en opslag civiele explosieven stoffen

Special Cargo Services is marktleider op het gebied van het veilig opslaan en vervoeren van civiele explosieve stoffen. Verspreid over Nederland beschikt zij over drie bunkers waar de explosieve stoffen mogen worden opgeslagen. Uiteraard worden op deze locaties de hoogste veiligheidseisen in acht genomen.

In de grootste bunker is plaats voor het opslaan van 25 ton netto explosieve stoffen. Op deze locatie kan zowel de luchtvochtigheid als de warmte van de vloer worden gereguleerd. Een te hoge luchtvochtigheid kan namelijk schade veroorzaken aan de verpakkingen van de explosieve stof. Door constante monitoring en regulering houden we de ideale waardes in stand en vergroten we de veiligheid.

Vervoer explosieven stoffen

Ook op het gebied van vervoer van explosieven stoffen, voldoet Special Cargo aan de strengste eisen: alle medewerkers zijn gescreend op basis van de Artikel 17 erkenning volgens de Wet Explosieven voor Civiel gebruik en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van goedgekeurde transportmiddelen. Een prettige gedachte.

Neem voor meer informatie over  transport en opslag van civiele explosieve stoffen, neem contact met ons op: 020-6556262 of stuur een mail naar: info@specialcargo.nl