Stuffen en beladen

Het laden, vastzetten en stuwen van goederen in containers (stuffen) is een nauwkeurige klus waarbij het maken van een juiste indeling, aan de hand van beschikbare ruimte en vracht, precisiewerk is. Wanneer het gaat om gevaarlijke stoffen wordt de uitdaging nog groter, want voor de verschillende gevarenklassen gelden speciale voorschriften conform wet- en regelgeving. Wij hebben voor deze vaak tijdrovende en complexe projecten alle kennis en ervaring in huis.

Hoort de lading in een open top container, een pallet-wide container of racks? Onze specialisten weten hierop het antwoord. Wij beschikken over eigen shippers owned containers (SCSU containers) die op aanvraag beschikbaar zijn. Voor de stuwage maken we alleen gebruik van top-klasse gecertificeerd materieel: houten balken met ISPM keur, platen, luchtzakken, strap-snoer en IMO-goedkeurde container zegels. In onze webshop verkopen we een groot assortiment verpakkingsmateriaal en gevaarsetiketten tegen scherpe tarieven.

Het laden, lossen en consolideren van vracht gebeurt op onze eigen locatie in IJmuiden, maar op aanvraag stuffen wij ook op locatie.