Verzendklaar maken

Verpakken, omgieten, ompakken, labellen en documenteren. Kortom, het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen – gevarenklasse 1 t/m 9 – is voor onze specialisten een dagelijkse klus. Desondanks doen wij dit elke dag opnieuw met de uiterste zorg en professie.

Verzendklaar maken gebeurt op onze locaties op Schiphol, IJmuiden en Rotterdam, of op locatie. Ook het aansluitend aanbieden van een zending bij de agent of luchtvaartmaatschappij behoort tot de mogelijkheden.

Kwaliteit
Het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen zendingen is aan strenge wet- en regelgeving verbonden. Als gevaarlijke stoffen specialist hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Special Cargo Services is ISO 9001 gecertificeerd vanaf het eerste uur. Complementair hebben wij als bedrijf een AEO-status. Dit betekent dat wij onze veiligheidsprocedures waarborgen en bewaken. Elk jaar wordt onze AEO-status opnieuw getoetst door de douane.

E-erkenning statushouder
Wilt u als bedrijf gevaarlijke stoffen als luchtvracht vervoeren, maar heeft u niet de juiste erkenning/vergunning? Met onze E-erkenning zijn wij gemachtigd de wettelijke juridische afzenderaansprakelijkheid over te nemen van derden voor het vervoer van  gevaarlijke stoffen door de lucht. Hiermee nemen wij de zorgen weg bij de klant en nemen wij de afzender-verantwoordelijkheid juist weer over.