Verzendklaar maken gevaarlijke stoffen

Het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen – gevarenklasse 1 t/m 9 – is voor onze specialisten een dagelijkse klus. Desondanks doen wij dit elke dag opnieuw met de uiterste zorg en professie.

Verpakken, omgieten, ompakken, labellen en documenteren: dagelijks maken we talloze pakketten met gevaarlijke stoffen verzendklaar. Veilig, snel en volgens de laatste richtlijnen.

Dit doen we op onze locaties op Schiphol, IJmuiden en Rotterdam, maar het kan ook direct bij jouw bedrijf. Het aansluitend aanbieden van een zending bij de agent of luchtvaartmaatschappij behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Kwaliteit centraal bij verzendklaar maken gevaarlijke stoffen

Het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen zendingen is aan strenge wet- en regelgeving verbonden. Als gevaarlijke stoffen specialist streven we de hoogste kwaliteit na. 33 ervaren en hoog opgeleide professionals staan voor je klaar. Strategisch, praktisch en flexibel.

Special Cargo Services is ISO 9001 gecertificeerd vanaf het eerste uur en geregistreerd als Erkend Agent. Complementair hebben wij als bedrijf een AEO-status. Dit betekent dat wij onze veiligheidsprocedures voortdurend waarborgen en bewaken. De douane toetst de AEO-status jaarlijks.

Verzendklaar maken gevaarlijke stoffen uitbesteden

Wil je gevaarlijke stoffen als luchtvracht vervoeren, maar beschik je niet over de juiste erkenning/vergunning? Geen probleem, want dit kunnen we van je overnemen.

Dankzij de door de overheid verstrekte E-erkenning regelen we desgewenst de verpakking en het vervoer van luchtvracht van gevaarlijke stoffen door de  lucht. We nemen de verantwoordelijkheid volledig over en handelen de zending veilig af. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en weet één ding zeker: het is geregeld! 

Meer  informatie over het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen:

Bel: +31(0)20-6556262
Mail: info@specialcargo.nl