Cursus Veiligheidsadviseur ADR/ RID | 5 dagen

Vervoert uw onderneming gevaarlijke stoffen over de weg en/of spoor?  Is uw organisatie verantwoordelijk voor het verpakken, beladen, vullen, lossen of het vervoeren van gevaarlijke stoffen? Dan is uw organisatie verplicht om een veiligheidsadviseur te benoemen. Nog niet gedaan? Lees dan snel verder! 

De interne veiligheidsadviseur adviseert en rapporteert over de toepassing van de juiste regels voor het vervoer (en alle handelingen ten behoeve van het vervoer) van gevaarlijke stoffen. En daarbij is hij of zij de expert en verantwoordelijke binnen de organisatie op het gebied van de voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Met de cursus Veiligheidsadviseur ADR/RID bij Special Cargo College bent u goed voorbereid.

Het certificaat Veiligheidsadviseur is vijf jaar geldig. Schrijf u nu in voor de cursus Veiligheidsadviseur ADR/RID! Het examen wordt extern afgenomen door de divisie CCV van het CBR op één van de CBR locaties. Om het certificaat te verlengen moet u de herhalingscursus volgen. Inschrijven kan via deze link >>

Incompany
Wilt u deze training incompany volgen met uw afdeling of team? Of juist afgestemd op de specifieke wensen van uw branche of organisatie? Dan is maatwerk voor u de uitkomst. 

Externe Veiligheidsadviseur = deskundigheid
Ziet u beren op de weg met het aanstellen van een interne veiligheidsadviseur? Het is ook toegestaan om gebruik te maken van een extern geaccrediteerd veiligheidsadviseur. Haal onze deskundigen in huis en wij nemen uw zorgen uit handen.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat.