Marketing & Communicatie Adviseur (Senior)

Redactie
18 juli, 2023
2,5 minuten leestijd

Deskundig, betrokken en innovatief – dat is Special Cargo. En die boodschap willen we graag via al onze kanalen naar buiten brengen. Als ervaren marketing & communicatie adviseur draag je hier iedere dag aan bij. Ervaren als je bent, ontwikkel je probleemloos communicatieplannen en -strategieën en voer je deze uit in samenwerking met het marketing- en communicatieteam. Gedreven als je bent, ga je door tot je onze data en bezoekcijfers helemaal uitgeplozen hebt. En ondernemend als je bent, help je ons snelgroeiende familiebedrijf mee naar een optimale klantbeleving.

Special Cargo bestaat uit twee merken: Special Cargo Services en Special Cargo College. Beide merken hebben veel raakvlakken met elkaar, waarbij ‘logistiek en veiligheid’ het cement is. Als familiebedrijf heeft Special Cargo zijn kennis en kunde diep verankerd in de organisatie, met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening als gevolg. Special Cargo heeft vestigingen en trainingslocaties op Schiphol en in Rotterdam, IJmuiden, Veenendaal en Texas, USA.

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie (standplaats Schiphol) zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende Marketing & Communicatie Adviseur.

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie Adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing & communicatieplannen en -strategieën van Special Cargo. Met jouw ervaring en kennis weet jij de juiste stappen te bedenken om onze online aanwezigheid te versterken en doelstellingen te bereiken. De uitvoering ligt bij het marcom-team, waar jij deel van uitmaakt. Als ervaren adviseur ben jij in staat om samen met jouw collega marcom adviseur, de junior collega’s in dit proces mee te nemen en te begeleiden. Zij leren graag van jou!

Ook weet je samenwerkingen op te zoeken (zowel intern als extern) en de juiste middelen hiervoor in te zetten. Denk hierbij aan het bedenken van (online) campagnes, productlancering, maar ook projectbegeleiding. Artikelen en interviews worden geschreven door onze copywriter. Maar jij draait je hand er niet voor om de eindredactie te doen en geschreven teksten passend te maken voor onze verschillende (online) kanalen.

Wat jij meebrengt:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een senior marketing & communicatie functie
  • Schrijftalent pur sang
  • Uitstekende kennis van SEO, SEA, social media advertising en e-mailmarketing
  • Ervaring met het analyseren van data en het rapporteren van resultaten
  • Goede communicatievaardigheden en teamwork skills
  • Proactieve en resultaatgerichte instelling

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Een enthousiast team (ervaren copywriter/marcom adviseur en twee junior marketing & communicatie medewerkers)
  • Concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer interessante artikelen

Special Cargo Houston: our full-service hazardous materials hub in America

Redactie
25 september, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opslag

‘Stops’ for Givaudan minimized through collaboration with Special Cargo

Redactie
20 september, 2023
2,5 minuten leestijd
English, Klanten in beeld

‘Stops’ Givaudan geminimaliseerd door samenwerking Special Cargo

Redactie
19 september, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Klanten in beeld