Online de halfjaarlijkse certificering Controleur Luchtvracht behalen? Het kan nu bij Special Cargo College!

Redactie
15 augustus, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen Security

Een van onze meest gevraagde cursussen is de opleiding tot Controleur Luchtvracht. Werk jij in deze functie, dan moet je iedere zes maanden opnieuw gecertificeerd worden door het volgen van de herhalingscursus. Sinds kort bieden we hiervoor twee mogelijkheden: naast de bekende klassikale cursus kun je de herhaling nu ook online volgen, als e-learning. Met dezelfde kwaliteit als je van ons gewend bent in de klas.

Onze klassikale herhalingscursus tot Controleur Luchtvracht duurt een dagdeel (drie uur). Prettig is dat je kunt kiezen uit de verschillende leslocaties van Special Cargo College, of wij komen incompany bij jouw bedrijf. Een aantal van onze vaste klanten heeft ons echter gevraagd of er ook mogelijkheden zijn de herhalingscursus online te volgen. Met dat verzoek zijn wij aan de slag gegaan. En zie nu het resultaat: een gedegen, interactieve training waarmee je hetzelfde leert en dezelfde bevoegdheden behoudt als met de klassikale training.

Erkenning NCTV

Onze opleiding tot Controleur Luchtvracht is erkend door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee. Dat geldt dus ook voor de nieuwe e-learning. Ook deze is opgesteld aan de hand van het Nationaal Programma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NCASP). Met de combinatie van tekst, beeld, video en interactieve opdrachten doorloop je als cursist dezelfde opleidingsonderdelen als bij de klassikale training. Ook voor deze online herhalingstraining geldt een trainingsduur van drie uur. Voor slechts € 95 ex btw!

Dáárom Controleur Luchtvracht

Voor bedrijven met de status van Erkend Agent, waar screening op locatie plaatsvindt, is de veiligheid van luchtvracht een topprioriteit. Voor de medewerkers die de luchtvracht controleren, is de opleiding tot Controleur Luchtvracht een wettelijke verplichting. Maar net zo belangrijk: met een goed opgeleide Controleur borg je ook de veiligheid in je organisatie. Met de meest actuele opleiding in het achterhoofd weet hij precies waar hij op moet letten. Zodoende zorgt deze medewerker ervoor dat de vracht – op betrouwbare wijze – veilig verklaard kan worden. Alles conform de luchtvrachtbeveiligingsprocedures.

Klassikaal of online?

Onze klanten kunnen nu dus zelf kiezen of ze een klassikale of online herhalingscursus volgen. Allebei met hun eigen voordelen. Bij een klassikale training staat een van onze deskundige trainers voor de klas, ook om vragen te beantwoorden en (waar mogelijk) in te gaan op jouw bedrijfssituatie. Verder kun je natuurlijk ervaringen uitwisselen met de cursusgroep en van elkaar leren.  Bij de e-learning is de meerwaarde evident: je leert waar en wanneer het jou zelf uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een computer en internetverbinding. De keuze is aan jou; volg je eigen voorkeur!

Meer informatie of inschrijven

Ga voor meer informatie naar onze cursuspagina. Hier vind je alle informatie over de basis- en de herhalingscursus, ook de e-learning. Of neem contact op met onze accountmanagers: Sales@specialcargo.nl of 085 – 7922885.

 

Meer interessante artikelen

NIPV publiceert Verkenning veilige grootschalige opslag lithiumbatterijen

Redactie
12 september, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opslag

Voorbereidende e-learning als vast onderdeel van IATA-cursussen 7.1 en 7.3

Redactie
7 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy | Privacy (College)