Werken bij Special Cargo

…is werken bij het leukste logistieke familiebedrijf van Nederland. Dus zit logistiek jou in het bloed en ben je geïnteresseerd in gevaarlijke stoffen? Zet jij, samen met ons, graag nét dat stapje extra voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures of wij een match zouden kunnen zijn.

Wij investeren in jouw talent

Special Cargo is dé specialist in vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen. Als ambitieus familiebedrijf groeien wij gestaag. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe gedreven mensen om onze teams te versterken: onder andere loodsmedewerkers, logistiek medewerkers en medewerkers gevaarlijke stoffen. Onze trouwe klantenkring bedienen wij vanuit onze verschillende vestigingen verspreid over het land, onder andere bij de logistieke hotspots Schiphol en Europoort. Ook investeren wij in onze medewerkers: je krijgt alle ruimte om je in een bepaalde richting te scholen en je talenten te ontwikkelen.

Ook bij ons werken?

Vind je geen passende vacature, maar denk je wel het verschil te kunnen maken? Neem dan contact met ons op:

+31 20 655 6265
hr@specialcargo.nl

Ook bij ons werken?

De voordelen van werken bij Special Cargo

Talentontwikkeling

Je krijgt alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen.

Reiskosten- vergoeding

Niet iedereen woont om de hoek, wij vergoeden de reiskosten.

Dertiende maand

13e maand staat tegenover het harde werken en natuurlijk een marktconform salaris.

Borrels & activiteiten

Ontspanning is belangrijk: met regelmaat organiseren wij borrels en activiteiten.

Bij Special Cargo werk je:

  • Bij een ambitieus en snelgroeiend familiebedrijf
  • In de dynamische wereld van logistiek
  • Op een van de logistieke hotspots van Nederland
  • Waar persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan
  • Met hart voor de zaak en voor elkaar
  • Met gepaste training on the job
Neem contact op

Dit vinden onze collega’s

Marieke

Senior Finance Medewerker

"Ik vind de korte lijntjes en het samenwerken met collega’s heel fijn. Je loopt makkelijk bij elkaar langs, om te vragen hoe iets bedoeld was, en dat vertaal ik dan naar een administratieve handeling."

Paul

Dangerous Goods Expert

"Wat ik het leukste vind aan Special Cargo is dat het een heel informeel familiebedrijf bedrijf is, heel laagdrempelig. Er is weinig hiërarchie. Ook hangt er een hele goede sfeer tussen de collega’s."

Oscar

Dangerous Goods Expert:

"Het leukste aan Special Cargo vind ik de diversiteit aan collega’s en alle groeimogelijkheden die je hier hebt. Er wordt naar elkaar omgekeken, dat is fijn."

Wat wij doen als Special Cargo

Special Cargo is niet alleen dé specialist op het gebied van gevaarlijke stoffen, maar ook een erkend opleider voor logistiek Nederland. Onze trainingen betreffen niet alleen gevaarlijke stoffen, maar ook beveiliging burgerluchtvaart en veiligheidsbewustwording.

Dit alles bij elkaar maakt ons tot kenniscentrum, vraagbaak, sparringpartner en adviseur voor onze klanten, relaties en overheid. Deze partijen leggen hun vragen en problemen bij ons neer, en wij gaan graag op zoek naar een antwoord of oplossing.

Meer over Special Cargo

Onze (en wellicht jouw toekomstige) klanten

© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy