Senior Account Manager met ambities

Redactie
7 mei, 2024
2,5 minuten leestijd

Als Senior Accountmanager speel je samen met het Salesteam een belangrijke rol in de groeiambitie van Special Cargo.

Met jouw ervaring en kennis van de logistieke sector weet jij het portfolio van keyaccounts strategisch te ontwikkelen en het team Accountmanagement hierin mee te nemen. Ben jij een gedreven professional, daadkrachtig en resultaatgericht? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Zet jouw volgende carrièrestap in een omgeving waar samenwerking, resultaat en plezier in het werk centraal staan! Bij Special Cargo geloven we dat onze medewerkers het hart zijn van ons succes. Als snelgroeiend familiebedrijf in de logistiek streven we naar een dynamische, ondersteunende bedrijfscultuur waar iedereen zich kan ontwikkelen en zich thuis voelt. Onze kernwaarden van veiligheid, deskundigheid, betrokkenheid en pro-activiteit dragen wij iedere dag uit, naar elkaar en naar onze klanten. Spreekt dit jou aan?

Wat deze rol inhoudt:

Samen met de collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van accounts. Je weet alles over business development. Je initieert en onderhoudt samenwerkingsrelaties, zowel intern als met externe partners, en zet hierbij effectief de juiste middelen in. Als Senior Accountmanager maak je deel uit van het commerciële team, waarin Accountmanagement en Marketing & Communicatie zijn vertegenwoordigd. Je rapporteert direct aan de Commercieel Manager. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en onze commerciële doelstellingen naar een hoger niveau te tillen?

Jouw functie omvat:

• Het begeleiden van het team Accountmanagement, met focus op optimaliseren van werkzaamheden, samenwerking en ontwikkeling van keyaccounts.
• Het bedenken en implementeren van innovatieve sales-strategieën, in samenwerking met MarCom.
• Het persoonlijk ontwikkelen en onderhouden van diepgaande relaties met keyaccounts.
• Het optimaliseren van de klantreis en het voortdurend verbeteren van onze service.
• Het opstellen, monitoren en waar mogelijk realiseren van de Sales-doelstellingen.

Jouw nieuwe werkplek:

Bij Special Cargo geniet je van een dynamische werkomgeving, waar veel disciplines samenkomen en uiteenlopende werkzaamheden worden verricht. Dat stimuleert de samenwerking met collega’s en andere afdelingen. Wij beschikken over verschillende vestigingen, jouw uitvalsbasis is onze vestiging in Oude Meer. Onze kantoren zijn ingericht met een diversiteit aan werkruimtes. De werksfeer bij Special Cargo wordt door onze collega’s ervaren als collegiaal en benoemd als ‘positieve teamdynamiek’. De teamuitjes en bedrijfsfeesten dragen ook hieraan bij. We hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Wie wij zoeken:

• Een daadkrachtige en stevige persoonlijkheid met visie op het ontwikkelen van keyaccounts.
• Een gedreven professional met minimaal 7 jaar ervaring op het gebied van Accountmanagement.
• Iemand met een sterke klantgerichte aanpak en bewezen succes in accountmanagement.
• Een initiatiefrijke, creatieve collega met probleemoplossend vermogen.
• Iemand die commerciële kansen identificeert en kan vertalen naar concrete acties.
• Iemand die anderen kan inspireren en motiveren.
• Een relevant netwerk en ervaring in de logistieke sector is een pre.

Wat wij jou bieden:

• Competitief salaris, gebaseerd op ervaring.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden: geniet van diverse voordelen, zoals 13e maand, pensioenregeling en zorgverzekering.
• Carrièreontwikkeling en groei: wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en stimuleren groei binnen onze organisatie.

Onze aanpak:

Als familiebedrijf gaan we graag samenwerkingen aan voor de lange termijn, met klanten én werknemers. Wij hebben leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan, voor iedere werknemer, gedurende de hele carrière. Bij Special Cargo maak jij met jouw werk en inbreng echt het verschil.
Spreekt onze aanpak jou aan? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie, neem dan even contact op via hr@specialcargo.nl of Imran Shafiq, Human Resources. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 020-655 6265.

Meer interessante artikelen

Definieer beleid voor beveiligingscultuur met onze nieuwe adviesdienst 'Assessment Beveiligingscultuur'

Redactie
20 mei, 2024
2,5 minuten leestijd
Niet gecategoriseerd, Security

De externe veiligheidsadviseur kan het verschil maken

Redactie
18 april, 2024
2,5 minuten leestijd
ADR, Gevaarlijke stoffen

Spaanse documentatie bij luchtvracht naar Argentinië niet (meer) verplicht

Redactie
16 april, 2024
2,5 minuten leestijd
IATA, Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy