Opleidingsportaal: gemak voor managers en cursisten

Welke medewerker heeft welke cursus al gevolgd? Wanneer lopen de certificaten af en moeten zij op herhaling? Hoeveel plaatsen zijn nog beschikbaar? Het digitaal opleidingsportaal van Special Cargo College geeft antwoord op al deze vragen. Ken je deze gratis service voor onze klanten nog niet? Vraag een demo aan!

Makkelijk training boeken

Via ons opleidingsportaal – genaamd Special Cargo College Online – kunnen onze klanten alle cursussen uit ons trainingsaanbod boeken. Bij de training van jouw keuze krijg je in één oogopslag alle locaties en startdata te zien. Daaruit selecteer je vervolgens de gewenste training. Snel, makkelijk en foutloos. Immers, jullie gegevens zijn al bekend in ons systeem.

Nooit meer zoeken

Met het opleidingsportaal – genaamd Special Cargo College Online – is het nooit meer zoeken in eindeloze Excel-sheets naar de verloopdata van de behaalde certificaten en diploma’s van medewerkers. Ruim voor de vervaldatum krijgen managers automatisch een reminder met een directe koppeling naar de inschrijving voor de herhalingen. Met één klik is de training geboekt. Managers hebben direct inzicht in de planning en beschikbaarheid van een cursus, wie welke cursus gevolgd heeft, en alle behaalde certificaten van medewerkers zijn digitaal voorhanden.

Portfolio voor medewerkers

Naast managers krijgen ook medewerkers toegang tot het online portaal. Voor hen werkt het als een persoonlijk portfolio. De gebruikers kunnen hun eigen cijfers en resultaten inzien, certificaten downloaden en zien wanneer ze de (herhalings)cursus moeten volgen. Zo hebben ook zij alle informatie bij elkaar.

Martina Fennema, Carbogen Amcis, gebruiker van Special Cargo College Online: “Ik krijg automatisch een seintje als ik weer een medewerker moet opgeven voor een training, en dat is met één druk op de knop geregeld”

Groei-ambitie

‘Stilstand is achteruitgang’ is een veelgehoord gezegde, dat zeker ook van toepassing is bij Special Cargo College Online. Met de groei-ambitie voor het platform vinden wij upgrades, nieuwe features en innovatie ontzettend belangrijk. Zo spelen wij proactief in op de opleidingswensen en -behoeften van onze klanten.
“Zo hebben we onlangs de medewerkerspagina geoptimaliseerd, de pagina waar de profielen van de medewerkers aangemaakt worden. We hebben de laadsnelheid verbeterd en de zoekfuncties zijn aangepakt.

Demo aanvragen?

Ken jij Special Cargo College Online nog niet en wil je weten hoe de portal jou en jouw medewerkers werk uit handen kan nemen?

© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy