Incompany en maatwerk: leren en ontwikkelen op maat

Alle cursussen van Special Cargo College kunnen ook incompany worden gegeven. Kies een cursus uit ons cursusaanbod en haal onze docenten in huis. Liever een cursus volledig op maat? Dan gaan onze docenten aan de slag met gerichte vragen en leerdoelen waarin de wensen van de organisatie centraal staan.

Jouw organisatie centraal

Heeft jouw bedrijf te maken met verschillende vervoerstakken? Is het aantal soorten gevaarlijke stoffen beperkt of juist zeer uitgebreid? Zit jouw onderneming in een nichemarkt? Bij een incompany training of maatwerkcursus komen we bij jou op locatie en stemmen we de cursus af op jouw organisatie. Zo haal je de veiligheid en expertise bijna letterlijk in huis.

Incompany: kwaliteit op locatie

Geen reistijd voor de medewerkers, en gewoon training in je eigen bedrijf? Dat noemen we incompany trainingen. De vakdocenten van Special Cargo College verzorgen alle reguliere trainingen, lessen, cursussen en opleidingen met hetzelfde gemak op een door jou gekozen locatie, met alleen jouw medewerkers, op een door jou bepaald moment.

Maatwerk: leren en ontwikkelen op maat

Geen standaard vragen en opdrachten, maar aan de slag met gerichte leerdoelen uit de dagelijkse praktijk van jouw organisatie? Dat is maatwerk. Zo krijgen de medewerkers antwoord op vragen uit hun praktijk en wordt de training volledig afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Geen overbodige informatie, maar volledig op maat gemaakt. De trainingen worden gegeven op een moment en locatie naar keuze.
Geen overbodige informatie, maar volledig op maat gemaakt

Ons cursusaanbod

Als kennisleider op het gebied van transport en opslag van gevaarlijke stoffen, beveiliging burgerluchtvaart en veiligheidsbewustwording, trainen wij op jaarbasis ruim 30.000 cursisten. Dit doen wij voor alle modaliteiten, in binnen- en buitenland – klassikaal, online of op locatie. Met Special Cargo als partner maak je de logistieke wereld veiliger.

Trainingsaanbod op maat

Twijfel je over het soort training dat bij jouw organisatie past? Neem even contact op, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy