Loodsmedewerker – Rotterdam

Redactie
2,5 minuten leestijd

Is werken in de logistiek iets waar jij naar op zoek bent? Heb jij een positieve instelling en ben je op zoek naar een baan in de dynamische logistieke branche? Voel jij je verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen in de loods? Lijkt het jou uitdagend om te werken met gevaarlijke stoffen en te leren over het vervoeren, verpakken en de opslag daarvan? Ben jij proactief en spreek je een aardig woordje Engels? Solliciteer dan snel en kom werken bij onze gloednieuwe locatie in de Europoort!

Wie zijn wij

Aangenaam! Wij zijn Special Cargo Services, dé Gevaarlijke Stoffen Specialist. Special Cargo Services biedt alle dienstverlening omtrent het opslaan, verpakken en vervoeren van gevaarlijke stoffen. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in op Schiphol, Europoort, Texas, USA en op locatie bij onze klanten.

Naast Special Cargo Services, valt ook Special Cargo College onder de Special Cargo vlag. Special Cargo College is dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Op jaarbasis trainen zij ruim 30.000 cursisten zowel klassikaal als online. Bij deze opleider mag jij verschillende cursussen volgen die jou goed voorbereiden op jouw functie als Loods Medewerker.

Wat ga je doen

Je gaat bij ons aan de slag als Loodsmedewerker. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw taken:

  • Laden & lossen van gevaarlijke stoffen;
  • In- en uitgaande controles uitvoeren;
  • Pick & pack processen uitvoeren.

Wat breng jij mee

  • Jij hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een Heftruck certificaat en rijbewijs.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je kunt je staande houden in een dynamische omgeving en je bent bereid om net een stapje extra te zetten.

Voor het werken met luchtvracht is een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) vereist. Deze vragen we samen met jou aan in de aanloop naar je indiensttreding.

Wij bieden jou

Special Cargo is een familiebedrijf en gaan we samenwerkingen aan voor de langere termijn. Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor groei en eigen inbreng. Kennis is van belang om je werk goed uit te voeren, dus investeren wij in opleidingen en cursussen. Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Het dienstverband is vanaf 32 uur per week.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR afdeling, op het volgende telefoonnummer: 020-655 6265.

Meer interessante artikelen

Voorbereidende e-learning als vast onderdeel van IATA-cursussen 7.1 en 7.3

Redactie
7 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen

"Kijkgedrag cruciaal voor veilig besturen heftruck of reachtruck"

Redactie
6 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy