Logistiek Medewerker – Schiphol

Redactie
2,5 minuten leestijd

Special Cargo Services zoekt nieuwe Logistiek Medewerkers! Voor onze locatie te Schiphol (Oude Meer) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Logistiek Medewerker (vanaf 32 uur). Hou jij van een afwisselende logistieke uitdaging, waarin je bijvoorbeeld leert over het vervoeren, verpakken en opslaan van gevaarlijke stoffen? Neem dan snel contact met ons op!

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Special Cargo Services, dé Gevaarlijke Stoffen Specialist. Special Cargo Services biedt alle dienstverlening omtrent het opslaan, verpakken en vervoeren van gevaarlijke stoffen. Wij nemen voor onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alle gevaarlijke stoffen verzendklaar gemaakt worden en van A naar B worden vervoerd. Over de weg, over zee, over het spoor en door de lucht.
Special Cargo is een familiebedrijf pur sang, met hart voor de zaak en voor elkaar. Kennis en kunde zijn diep verankerd in de organisatie, met een kwalitatief hoogstaande dienstverlening als gevolg. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met ambitie om next level te gaan voor onze klanten. Met onze entiteiten Special Cargo Services en Special Cargo College (dé opleider voor Logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security) hebben wij vestigingen en trainingslocaties op Schiphol, Rotterdam, IJmuiden, Veenendaal en in Texas USA.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben je de schakel tussen onze klanten en de enthousiaste planning. Jouw dag als Logistiek Medewerker bij Special Cargo begint en eindigt op het kantoor te Schiphol. Gedurende de dag rij jij het hele land door en heb je gemiddeld 6 tot 30 stops per dag. Aan het begin van jouw dienst hoor je hoe de dag eruit gaat zien. Dit kan gedurende de dag veranderen, afhankelijk van de opdrachten die wij ontvangen van onze klanten. Tijdens de ritten sta je in nauw contact met jouw collega’s van de planning. Samen zorgen jullie ervoor dat de dag goed verloopt, de zendingen op tijd aankomen en alle klanten tevreden zijn.

Wat breng jij mee?

Opleiding/ervaring:

  • Mbo-werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B
  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Je kunt een positief VGB-resultaat (Verklaring Geen Bezwaar) overleggen. Bij indiensttreding doen we gezamenlijk deze aanvraag voor jou.

Wij bieden jou:

Als familiebedrijf gaan we samenwerkingen aan voor de lange termijn. Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor groei en eigen inbreng. Een functie in een organisatie die leren en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan, met de ambitie daarin voorop te blijven lopen. Uiteraard krijg je bij ons de kans om je breed te ontwikkelen binnen het vakgebied. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Soort dienstverband: vanaf 32 uur per week, vaste baan.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Imran Shafiq, HR. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 020-655 6265.

Meer interessante artikelen

Voorbereidende e-learning als vast onderdeel van IATA-cursussen 7.1 en 7.3

Redactie
7 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen

"Kijkgedrag cruciaal voor veilig besturen heftruck of reachtruck"

Redactie
6 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy