Beveiligingsadviseur Luchtvracht (herhaling)

De herhalingscursus Beveiligings Adviseur Luchtvracht (BAL) cursus leidt op tot het Certificaat Beveiligings Adviseur Luchtvracht, dat als zodanig erkend wordt door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de Koninklijke Marechaussee.

Voor wie
De cursus is bestemd voor degenen, die conform de regelgeving inzake de beveiliging van luchtvracht tegen terrorisme, zijn aangesteld als Beveiligings Adviseur Luchtvracht bij bekende afzenders of erkende agenten.

Duur van de cursus
De herhalingscursus duurt 1 dag.

Vooropleiding
Voor het volgen van de herhalingstraining dient men in het bezit te zijn van een geldig certificaat medewerker Beveiligings Adviseur Luchtvracht (BAL).

Cursusmateriaal
De cursus wordt gegeven aan de hand van het Nationaal Programma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NCASP) en de van toepassing zijn de Europese Verordeningen. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid cursusboek, waarin op duidelijke wijze in de materie wordt besproken en uitgelegd.

Locatie
Deze cursus wordt gegeven door ervaren en praktijkgerichte docenten op een van onze trainingslocaties.

Certificering
Na het volgen van de cursus ontvangt men een certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van een herhalingscursus is voldaan.

Ontwikkelaars
Deze door SCS Training & Consultancy ontwikkelde cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart (NTBB).

Erkenning als opleidingsinstituut
SCS Training & Consultancy BV is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Belangrijk:
Het is verplicht om een geldige VOG en ID te tonen voor aanvang van de training. Bewijs van de loopbaanscreening hoeft niet getoond te worden. De docent zal de ID en VOG controleren waarna de cursist mag deelnemen aan de cursus. Als een deelnemer niet in staat is de ID of VOG/VGB  te overleggen, dan verplicht NCTv en de KMar de docent deze cursist te weigeren.

Praktische Informatie

 • De herhalingscursus duurt 8 uur
 • De training is van 09:00 – 16:30 uur
 • De prijs voor deze training is € 160,- exclusief btw
 • Gratis wifi op onze locaties
 • Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen
 • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
 • Deze training kan ook incompany gegeven worden

Inschrijfformulier

  Gegevens Cursist


  Selecteer cursus data

  Gegevens Bedrijf

  Na inzending van dit formulier ontvangt u een bevestiging en gaat u akkoord met de Cursus voorwaarden (pdf) van SCS Training & Consultancy."