Industrieel verpakken

Een zending klaarstaan met overmaatse goederen die zonder houten bekisting niet vervoerd kan en mag worden?  Met handen in het haar omdat de middelen en kennis hier ontbreken in jouw organisatie? Laat Special Cargo Services de zending industrieel verpakken. Dit betekent volledig op maat voor extra bescherming en conform wet- en regelgeving. Ook voor gevaarlijke stoffen zendingen.

  • Goederen verpakken conform internationale eisen?
  • Poreuze zendingen die extra bescherming nodig hebben?
  • Overmaatse goederen die vervoerbaar maken voor verzending?
  • Gevaarlijke stoffen zending die niet voldoet aan de IATA Operator Variations?

Maximale bescherming met industrieel verpakken
Het verpakken van goederen gebeurt op een professionele manier, waarbij wij werken met duurzame en solide materialen. Of het nu gaat om het opmaat maken van verpakkingen voor pompen, lange buizen, elektronica en machineonderdelen, van 1 tot 5.000 kilo, wij denken en werken mee aan een oplossing voor het industrieel verpakken van deze bijzondere zendingen.

De pluspunten van Special Cargo Services
Bij Special Cargo Services zetten wij dat stapje extra. Wij zorgen ervoor dat de goederen die wij industrieel verpakken gereed zijn voor transport, met optimale bescherming, goede ondersteuning en de juiste documenten of vergunningen.

Waarom Special Cargo Services
– Eigen transportdienst: ophalen en retour brengen van goederen gereed voor verzending
– Opslagfaciliteiten met brede overhead deuren
– Heftrucks die tot 8.500 kilo kunnen tillen
– Track & Trace door middel van een digitaal fotoverslag gedurende de klus
– Gebruikte materialen zijn duurzaam en solide.
– Zending wordt altijd zo compact mogelijk verpakt
– Eigen werkplaats of op locatie produceren en verpakken

Neem contact op met onze specialisten
Onze werkplaats is gevestigd in IJmuiden en wij leveren producten op maat. Ben je op zoek naar een partner die denkt en werkt naar oplossingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Spoedopdracht? Geen probleem! Meer weten over de mogelijkheden over industrieel verpakken op locatie? Bel ons op 020 655 6262 of stuur een mail naar logistics@specialcargo.nl