Stuffen en beladen

Redactie
27 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen

Het laden, vastzetten en stuwen van goederen in containers (stuffen) is een nauwkeurige klus waarbij het maken van een juiste indeling, aan de hand van beschikbare ruimte en vracht, precisiewerk is. Wanneer het gaat om gevaarlijke stoffen wordt de uitdaging nog groter, want voor de verschillende gevarenklassen gelden speciale voorschriften conform wet- en regelgeving. Wij hebben voor deze vaak tijdrovende en complexe projecten alle kennis en ervaring in huis.

Hoort de lading in een open top container, een pallet-wide container of racks? Onze specialisten weten hierop het antwoord. Wij beschikken over eigen shippers owned containers (SCSU containers) die op aanvraag beschikbaar zijn. Voor de stuwage maken we alleen gebruik van topklasse gecertificeerd materieel: houten balken met ISPM keur, platen, luchtzakken, strap-snoer en IMO-goedkeurde container zegels. In onze webshop verkopen we een groot assortiment verpakkingsmateriaal en Gevaarsetiketten tegen scherpe tarieven.

Het laden, lossen en consolideren van vracht gebeurt op onze eigen locatie in IJmuiden, maar op aanvraag stuffen wij ook op locatie.

Meer interessante artikelen

Special Cargo Houston: our full-service hazardous materials hub in America

Redactie
25 september, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opslag

‘Stops’ for Givaudan minimized through collaboration with Special Cargo

Redactie
20 september, 2023
2,5 minuten leestijd
English, Klanten in beeld

‘Stops’ Givaudan geminimaliseerd door samenwerking Special Cargo

Redactie
19 september, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Klanten in beeld