Stuffen en beladen

Redactie
27 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen

Het laden, vastzetten en stuwen van goederen in containers (stuffen) is een nauwkeurige klus waarbij het maken van een juiste indeling, aan de hand van beschikbare ruimte en vracht, precisiewerk is. Wanneer het gaat om gevaarlijke stoffen wordt de uitdaging nog groter, want voor de verschillende gevarenklassen gelden speciale voorschriften conform wet- en regelgeving. Wij hebben voor deze vaak tijdrovende en complexe projecten alle kennis en ervaring in huis.

Hoort de lading in een open top container, een pallet-wide container of racks? Onze specialisten weten hierop het antwoord. Wij beschikken over eigen shippers owned containers (SCSU containers) die op aanvraag beschikbaar zijn. Voor de stuwage maken we alleen gebruik van topklasse gecertificeerd materieel: houten balken met ISPM keur, platen, luchtzakken, strap-snoer en IMO-goedkeurde container zegels. In onze webshop verkopen we een groot assortiment verpakkingsmateriaal en Gevaarsetiketten tegen scherpe tarieven.

Het laden, lossen en consolideren van vracht gebeurt op onze eigen locatie in IJmuiden, maar op aanvraag stuffen wij ook op locatie.

Meer interessante artikelen

De veiligheid rond gevaarlijke stoffen geborgd met onze DG Professional

Redactie
11 april, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Niet gecategoriseerd

Save the date 25 juni: webinar ‘Gevaarlijke stoffen en compliance - crisissituaties voorkomen en managen'

Redactie
29 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen

Dangerous Goods Professional – dé opleiding voor veiligheidsprofessionals met affiniteit met gevaarlijke stoffen

Redactie
21 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy