Kennissessie PGS 37-2

Redactie
17 november, 2023
2,5 minuten leestijd
Nieuws

Ontdek de essenties van PGS-37-2: exclusieve Kennissessie

Datum: 30 november
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 u)
Locatie: Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk
Maximaal aantal deelnemers: 40
Kosten: € 59 per persoon*

*Deze kosten worden in mindering gebracht bij de aanschaf van een cursus


Word meester in de veilige opslag van lithiumbatterijen

De nieuwe PGS-richtlijn 37-2 (Nieuwe Stijl) is verschenen en kan al toegepast worden. Wat betekent dat voor jouw organisatie? Ben jij betrokken bij de opslag of het gebruik van lithiumbatterijen? Kom dan naar onze diepgaande kennissessie over PGS-37-2. Deze richtlijn is cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid binnen jouw bedrijf.

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaand inzicht: verwerf uitgebreid inzicht in de PGS-37-2-richtlijn, met een focus op de nieuwste wijzigingen en hun impact op jouw bedrijfsvoering.
  • Interactieve sessie: neem deel aan discussies en Q&A’s met onze expert op het gebied van gevaarlijke stoffen en in het bijzonder lithiumbatterijen.
  • Netwerkmogelijkheden: ontmoet branchegenoten en wissel kennis en ervaringen uit.

Spreker

Teun Graven, docent gevaarlijke stoffen bij Special Cargo College, autoriteit op het gebied van opslag lithiumbatterijen.

Voor wie?

Deze kennissessie is ontworpen voor professionals in de logistiek, veiligheidsadviseurs, warehousemanagers. strategisch management, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten, en iedereen die betrokken is bij het veilig opslaan van lithiumbatterijen. Of je nu nieuw bent in dit veld of je kennis wilt opfrissen, deze sessie biedt waardevolle inzichten voor iedereen. We ontvangen je graag op onze trainingslocatie op Schiphol-Rijk (met ruime parkeergelegenheid voor de deur).

Registratie en kosten

Deelname aan de kennissessie kost € 59 per persoon. We hebben (slechts) 40 plaatsen, dus reserveer je stoel zo spoedig mogelijk!

Meld je nu aan!

Neem deel aan deze essentiële kennissessie en zorg dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen in de PGS-37-2-richtlijn. Jouw investering in kennis en veiligheid kan het verschil maken.

Meer interessante artikelen

Definieer beleid voor beveiligingscultuur met onze nieuwe adviesdienst 'Assessment Beveiligingscultuur'

Redactie
20 mei, 2024
2,5 minuten leestijd
Niet gecategoriseerd, Security

De externe veiligheidsadviseur kan het verschil maken

Redactie
18 april, 2024
2,5 minuten leestijd
ADR, Gevaarlijke stoffen

Spaanse documentatie bij luchtvracht naar Argentinië niet (meer) verplicht

Redactie
16 april, 2024
2,5 minuten leestijd
IATA, Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy