Make-over Special Cargo Online

Redactie
22 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Nieuws Opleidingen

Onze developers zijn continu bezig met het optimaliseren van Special Cargo Online, het Opleidingsportaal van Special Cargo College. Op dit moment staat voor woensdag 14 december een upgrade gepland, die tijdelijk invloed heeft op de toegankelijkheid van het portaal.

Waarom doen we dit?

Special Cargo Online heeft een flinke groei doorgemaakt na de introductie in 2019. Het portaal bedient op dit moment ruim 30.000 cursisten en maandelijks worden er 3.500 trainingen afgenomen.
Met de groei-ambitie voor het platform zijn upgrades, nieuwe features en innovatie ontzettend belangrijk. We maken daarmee het platform niet alleen gebruikersvriendelijker, maar ook toegankelijk voor samenwerkingen met andere opleiders.

Wat betekent dit?

Aan de achterzijde van het systeem zijn we op dit moment bezig met een optimalisatie slag, zodat het platform sneller wordt. Aan de voorzijde krijgt het portaal een make-over in lijn met de nieuwe huisstijl en aansluit op het gebruikersgemak.

De eerste update staat gepland op woensdag 14 december a.s. Deze update is de eerste in een reeks die de komende maanden wordt uitgerold.​​​​​​Tussen 17:00 en 20:00, is Special Cargo Online tijdelijk niet bereikbaar. Naar verwachting zal het systeem na 20.00 weer toegankelijk zijn, echter in een nieuw jasje.

Meer interessante artikelen

Save the date 25 juni: webinar ‘Gevaarlijke stoffen en compliance - crisissituaties voorkomen en managen'

Redactie
29 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen

Dangerous Goods Professional – dé opleiding voor veiligheidsprofessionals met affiniteit met gevaarlijke stoffen

Redactie
21 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen

SCS Training & Consultancy viert 20-jarig jubileum

Redactie
12 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Nieuws, Opleidingen
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy