Op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging? Kom ons team versterken!

Redactie
22 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Nieuws

Ieder bedrijf dat zich bezighoudt met de opslag van gevaarlijke stoffen, weet dat hier risico’s aan verbonden zijn. Maar wist je ook dat er in iedere onderneming waar meer dan 2500 kg gevaarlijke stoffen (kunnen) worden opgeslagen, minstens 1 deskundige aanwezig moet zijn die hier toezicht op houdt? Docent Jannie van Vliet legt uit hoe dat zit.

Special Cargo is dé specialist op het gebied van verpakken, documenteren, vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen. Zo zijn wij een belangrijke schakel in de logistieke keten van wegtransport, zeetransport en luchttransport. Vanuit de verschillende locaties werken op dit moment 45 gevaarlijke stoffen specialisten voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Werken en leren tegelijk

Werken bij Special Cargo betekent een afwisselende functie met ruimte voor groei en eigen inbreng. Kennis is van belang om je werk goed uit te voeren, dus investeren wij in opleidingen en cursussen. Zo krijg je bij ons de kans om je breed te ontwikkelen binnen het vakgebied van (vervoer van) gevaarlijke stoffen.

Veilige samenleving

In ons dagelijks werk met gevaarlijke stoffen hebben we te maken met strenge wet- en regelgeving. Dat is maar goed ook; zo houden we de samenleving veilig. Saai en stoffig? Zeker niet; juist dit werk blijft altijd boeiend en uitdagend. Daarnaast worden wij als familiebedrijf blij van uitjes en gezelligheid met collega’s en hun directe familie. Jij ook?

Je bent welkom op 2 logistieke hotspots!

Special Cargo Services is een snelgroeiende organisatie. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers: loodsmedewerkers, logistiek medewerkers en medewerkers gevaarlijke stoffen. Je komt te werken op een van de logistieke hotspots in Nederland: Schiphol en/of Europoort. Iets voor jou? Neem eens een kijkje op onze Werken bij pagina. En wil je komen kennismaken? Bel of mail ons (020-655 6265, hr@specialcargo.nl).

Meer interessante artikelen

De veiligheid rond gevaarlijke stoffen geborgd met onze DG Professional

Redactie
11 april, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Niet gecategoriseerd

Save the date 25 juni: webinar ‘Gevaarlijke stoffen en compliance - crisissituaties voorkomen en managen'

Redactie
29 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen

Dangerous Goods Professional – dé opleiding voor veiligheidsprofessionals met affiniteit met gevaarlijke stoffen

Redactie
21 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy