Packing & Documentation

Redactie
27 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen

Het verzendklaar maken van gevaarlijke stoffen is alomvattend en divers: opslag, warehousing, inspectie, documentatie en transport. Wilt u een zending gevaarlijke stoffen veilig, correct en adequaat afhandelen? Onze specialisten op de afdeling packing & documentation weten hier raad mee. Dagelijks controleren en verpakken wij gevaarlijke stoffen in alle gevarenklasse 1 t/m 9 en zorgen wij ervoor dat deze zendingen verzendklaar worden gemaakt conform wet- en regelgeving. Op zoek naar een one-stop-shop voor logistieke diensten gevaarlijke stoffen? Uw gevaarlijke lading is bij Special Cargo Services in veilige handen.

Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen (gevarenklassen 1 t/m 9) zijn stoffen die risico’s of hinder kunnen veroorzaken voor mens, dier en milieu. Bij een hoge blootstellen kunnen er gezondheidsrisico’s optreden of juist chronisch bij een langdurige lage blootstellen. Gevaarlijke stoffen, denk verf, batterijen en parfum, maar ook niet-alledaagse producten zoals chemicaliën en radioactief en alles wat er tussenin valt.

UN gekeurde verpakkingen

Anno 2016 verkopen wij UN gekeurde verpakkingen: 4G en 4GV.  Deze dozen zijn getest op het vervoer van gevaarlijke stoffen, zoals lithium batterijen, parfum en verf.

Pick-up and delivery

Voor onze klanten op Schiphol en Rotterdam hebben wij een pick-up en delivery service. Een extra stukje service waarbij wij de zending komen ophalen, gereedmaken voor verzending en terugbrengen bij onze klanten. Aanvullend is het ook mogelijk om een pre-check van uw gevaarlijke stoffen zending door ons te laten uitvoeren, voordat de zending wordt aangeboden aan de luchtvaartmaatschappij. Dit kan een mogelijke vertraging voorkomen.

Bij alles wat wij doen in ons werk geldt: afspraak is afspraak en wij gaan tot het uiterste om onze afspraak na te komen. Ervaar zelf de deskundigheid en kwaliteit van onze medewerkers, zij staan u graag te woord. Bel voor meer informatie: 020 655 6262 of stuur een mail naar: info@specialcargo.nl

Meer interessante artikelen

Voorbereidende e-learning als vast onderdeel van IATA-cursussen 7.1 en 7.3

Redactie
7 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen

"Kijkgedrag cruciaal voor veilig besturen heftruck of reachtruck"

Redactie
6 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy