Special Cargo verwelkomt steeds meer Engelssprekende klanten

Redactie
22 augustus, 2023
2,5 minuten leestijd
Opleidingen

Steeds meer bedrijven uit het buitenland tonen interesse in de activiteiten en het trainingsprogramma van Special Cargo. Bijvoorbeeld wanneer ze een magazijn in Nederland vestigen. Deze bedrijven hebben dan immers ook te maken met de Nederlandse wetgeving. Daarom hebben we onlangs nog een aantal van onze e-learnings en cursussen in het Engels vertaald. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent.

Engelstalige cursussen

Veel van onze cursussen zijn, naast Nederlands, ook al beschikbaar in het Engels. Bijvoorbeeld 7.1A – Classificatie en voorbereiding van gevaarlijke goederen voor vervoer door de lucht en 7.1B – Voorbereiding van gevaarlijke goederen voor vervoer door de lucht. Op verzoek van onze klanten hebben we een aantal nieuwe e-learnings en cursussen toegevoegd aan de lijst met Engelse varianten.

Security Manager Luchtvracht

Bijvoorbeeld onze cursus: Security Manager Luchtvracht. Deze training is bedoeld voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de goedkeuring namens de bekende verzender of de erkend agent. Onlangs hebben we veel verzoeken ontvangen van onze internationale klanten voor een Engelse versie van deze training. Daarom hebben we nu de Engelse cursus Security Manager Aircargo uitgebracht, en die is heel goed ontvangen. Daarom hebben we besloten om meer cursussen Engels te maken.

Veilig werken met droogijs

Droogijs wordt gebruikt in de logistieke sector om bederfelijke waren en medische producten onderweg gekoeld te houden. Special Cargo is de droogijsspecialist van Nederland. Waarom? We gebruiken niet alleen droogijs voor het verpakken van uw zendingen, maar we leveren droogijs ook rechtstreeks aan onze klanten en bieden kennis en informatie over dit zeer functionele, maar ook gevaarlijke koelmateriaal.

In de nieuwe online training ‘Veilig werken met droogijs‘ leert u belangrijke onderwerpen zoals de toepassing van droogijs, de gevaren, persoonlijke beschermingsmiddelen, veilig transport, opslag en de geldende voorschriften. Vanuit de Nederlandse Arbowet zijn werkgevers verplicht om hun werknemers te leren over de gevaren van droogijs en hoe ze er veilig mee kunnen werken. Deze training biedt dat.

PGS 37-2 Bekendheid met lithium-energieopslag

De derde cursus die we onlangs in het Engels hebben vertaald, is de online bewustzijnstraining voor PGS 37-2. Deze cursus is bedoeld voor alle mensen die werken op een bedrijfsterrein waar lithiumbatterijen worden opgeslagen. Daarnaast is de cursus een goede instap voor mensen die basiskennis willen opdoen over de PGS 37-2, of als voorbereiding op de training PGS 37-2 Opslag Lithium Energiedragers. De cursus kan met name worden gebruikt ter ondersteuning van de ‘instructie aan personeel’ (maatregel 46) en de ‘opleiding van bestuurders van vervoermiddelen’ die vereist zijn volgens de PGS 37-2.

Hoe te bestellen

Je kunt de Engelse versie van deze trainingen bestellen door “Engelse versie” te kiezen in het registratieformulier. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via training@specialcargo.nl.

Meer interessante artikelen

De veiligheid rond gevaarlijke stoffen geborgd met onze DG Professional

Redactie
11 april, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Niet gecategoriseerd

Save the date 25 juni: webinar ‘Gevaarlijke stoffen en compliance - crisissituaties voorkomen en managen'

Redactie
29 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen

Dangerous Goods Professional – dé opleiding voor veiligheidsprofessionals met affiniteit met gevaarlijke stoffen

Redactie
21 februari, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Opleidingen
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy