Tijdelijke Opslag Goederen

Redactie
27 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Opslag

Zendingen staan stil of worden teruggestuurd en tijdelijke opslag ontbreekt. Het opslaan van gevaarlijke stoffen valt niet altijd mee, de wet- en regelgeving is complex en de sancties op het niet naleven zijn ingrijpend. Special Cargo denkt graag mee over uw logistieke uitdaging in deze onzekere tijd.

Heeft u op dit moment een uitdaging om gepaste en geschikte tijdelijke opslag van goederen en/of stoffen (gevarenklasse 1 t/m 9 mogelijk) te vinden? Onze specialisten kunnen snel schakelen; binnen 24 uur na aanmelding kunnen wij uw zending aannemen en indien nodig opschalen naar 2500 m2. Met onze E-erkenning kunnen wij naast opslag ook documentatie en labelling verzorgen.

Veilig omgieten

Heeft u hulp nodig bij het veilig omgieten van vloeibare stoffen van bulk naar klein verpakking? Wij zoeken samen met u, naar een snelle, veilige en geschikte oplossing. Als Erkend Agent kunnen wij op deze manier de zending middels hand search veilig verklaren.

Resultaat klanttevredenheidsonderzoek 2020:

  • Special Cargo Services krijgt een gemiddelde waardering van 8,4
  • Ruim 90% van de ondervraagde is tevreden tot zeer tevreden over onze dienstverlening en het contact met onze specialisten.
  • Ruim 93% van de ondervraagde geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de deskundigheid, snelheid en kwaliteit van onze medewerkers.

*Het klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd door Onderzoeksbureau Team 4 in september 2020. Voor het onderzoek zijn 249 klanten benaderd.

Meer weten?

Voor meer informatie over tijdelijke opslag en/of omgieten van (gevaarlijke) stoffen of een vrijblijvende offerte (op werkdagen binnen 2 uur), neem dan contact op met sales@specialcargo.nl. Onze collega’s zorgen voor een snelle en gepaste oplossing voor uw logistieke uitdaging.

Meer interessante artikelen

Voorbereidende e-learning als vast onderdeel van IATA-cursussen 7.1 en 7.3

Redactie
7 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Opleidingen

"Kijkgedrag cruciaal voor veilig besturen heftruck of reachtruck"

Redactie
6 juni, 2024
2,5 minuten leestijd
Nieuws
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy