5 jaar Special Cargo College!

Redactie
22 juni, 2023
2,5 minuten leestijd
Nieuws

Vandaag is het feest op de Koolhovenlaan, een van de vestigingen van Special Cargo College. Het is precies 5 jaar geleden dat de eerste training bij Special Cargo College werd gegeven, op deze locatie op Schiphol Rijk. Op 10 januari 2018 gaf docent Teun Graven hier de eerste herhalingstraining Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen. Dat moet gevierd worden!

Teun en back-officemedewerker Kim laten het zich goed smaken: gebakjes ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Special Cargo College. Inmiddels is Special Cargo College uitgegroeid tot dé opleider voor logistiek Nederland op het gebied van gevaarlijke stoffen, luchtvaartveiligheid en security. Klassikaal vanuit een van onze trainingslocaties, online óf als maatwerk op iedere gewenste locatie.

Het begin

Nanda van der Velden, officemanager van het eerste uur, vertelt hoe het begon: “Ik stond met mijn nieuwe laptop in een volledig kale ruimte. Alleen de trainingsruimte was al wel in orde. Het was echt kamperen. En kijk hoe het nu is!” Nanda wijst naar de volledig uitgeruste trainingsruimten met alle mogelijke trainingsfaciliteiten en de moderne lunchruimte met vers fruit en zoete lekkernijen. Special Cargo College traint inmiddels ruim 31.000 vakmensen op jaarbasis. Behalve aan de Koolhovenlaan geeft Special Cargo College ook klassikale trainingen op locaties in Spijkenisse, Veenendaal, Venlo, Den Helder en Eindhoven.

Cursusaanbod

Special Cargo College biedt trainingen, (herhalings)cursussen en opleidingen voor iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen of in de luchtvaartbranche. Dat aanbod van trainingen is heel breed. Van de training Bewustwording Gevaarlijke Stoffen in het luchtvervoer tot de opleiding Veiligheidsadviseur ADR/RID tot security-gerelateerde cursussen. Wil je weten wat we nog meer doen?

Wil je meer weten over Special Cargo College? Neem even contact op via 085 792 0585 of sales@specialcargo.nl.

Meer interessante artikelen

De externe veiligheidsadviseur kan het verschil maken

Redactie
18 april, 2024
2,5 minuten leestijd
ADR, Gevaarlijke stoffen

Spaanse documentatie bij luchtvracht naar Argentinië niet (meer) verplicht

Redactie
16 april, 2024
2,5 minuten leestijd
IATA, Nieuws

'De veiligheid rond gevaarlijke stoffen geborgd met onze DG Professional'

Redactie
11 april, 2024
2,5 minuten leestijd
Gevaarlijke stoffen, Niet gecategoriseerd
© Copyright 2024 Special Cargo - gevaarlijke stoffen, security | Algemene voorwaarden Services | Algemene voorwaarden College | Cursusvoorwaarden | Privacy