16 - 03 - 2020

Special Cargo College tijdelijk gesloten

Special Cargo treft maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In navolging van het besluit van de Rijksoverheid en conform de richtlijnen van het RIVM, sluiten ook wij de deuren van ons opleidingsinstituut per maandag 16 maart.  

De gezondheid van onze cursisten en medewerkers heeft bij ons prioriteit en wij voelen ons daarom genoodzaakt tot dit besluit. Dit betekent dat er per vandaag geen fysiek les meer wordt gegeven op onze vestigingen. Deze maatregel geldt voor alle trainingslocaties te weten; Schiphol, Spijkenisse, Eindhoven en Veenendaal. Ook incompany, training bij u op locatie gaan niet door.

Wat betekent dit voor u of uw medewerkers?
Op advies van de Rijksoverheid geldt deze maatregel voorlopig tot 28 april. Indien u of één van uw medewerkers staat ingeschreven voor een cursus of training bij Special Cargo in de aankomende periode, dan zal de backoffice contact met u opnemen en daar waar mogelijk een passend alternatief aanbieden. Graag attenderen wij u op onze online cursussen: zowel e-learning als blended learning; veilig vanuit huis op afstand leren.  Zowel herhalingscursussen, bewustwordingscursussen en ook examentraining voor veiligheidsadviseurs bieden wij als e-learning aan. Heeft u hier vragen over, onze backoffice kan u hierin adviseren. Klik hier voor het volledige online cursusaanbod.

Ons kantoor blijft open en bereikbaar
Uiteraard blijven wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst. Telefonisch (085 792 0585) en per mail (training@specialcargo.nl) zijn wij bereikbaar en zullen wij uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Voor onze trainingen in Spijkenisse kunt u direct contact opnemen met de docenten, Cor Schaatsbergen (cschaatsbergen@specialcargo.nl) en Jannie van Vliet, (jvanvliet@specialcargo.nl) zij adviseren u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Erik den Dikken
Directeur