Nieuws

NIEUW: Online en blended learning bij Special Cargo

31 maart 2020

De initiële basiscursussen: Medewerker Luchtvracht, Medewerker Luchthavenbenodigdheden en Medewerker Vluchtbenodigdheden kunnen nu online gevolgd worden in de nieuwe trainingsvorm: blended learning. Zo kun je je medewerkers blijven trainen vanuit huis of kantoor. 

Blended en online learning
De blended training van Special Cargo bestaat uit een online trainingsmodule in combinatie met een virtuele klassikale training met docent. De combinatie e-learning en het actief deelnemen aan de virtuele klassikale training met een online toets, geeft recht op het basis certificaat van de desbetreffende cursus. Met goedkeuring van het NCTV bieden wij de initiële basiscursussen Medewerker Luchtvracht, Medewerker Luchthavenbenodigdheden en Medewerker Vluchtbenodigdheden aan in blended trainingsvorm. Per 13 april a.s. zijn deze online cursussen ook beschikbaar in het Engels.

Belangrijk
Zoals gebruikelijk bij reguliere klassikale trainingen, is het van belang dat wij vooraf een VOG/VGB-check uitvoeren bij de cursisten. Na goedkeuring, wordt de e-learning klaargezet in het online leerplatform Special Cargo Online, en kan de cursist direct starten. Na afronding van de cursus met positief resultaat, krijgt de cursist een digitale uitnodiging voor inschrijving voor de virtuele klassikale training.

Inschrijven!
U kunt uw medewerker(s) nu inschrijven voor één van de blended basiscursussen door een e-mailbericht te sturen naar: training@specialcargo.nl

Online herhalingscursussen
Voor de herhalingscursussen Medewerker Luchtvracht, Medewerker Luchthavenbenodigdheden en Medewerker Vluchtbenodigdheden kunt u gebruik maken van onze online cursussen. Direct inschrijven, of meer weten? Klik hier voor ons volledig online cursusaanbod.

Heeft u nog vragen?
Voor vragen willen wij u vragen om contact op te nemen met onze backoffice: telefoon 085 792 0585.  Mogelijk dat wij u niet direct te woord kunnen staan in verband met drukte, wij verzoeken u dan om een e-mail te sturen naar: training@specialcargo.nl