Nieuws

Team in de spotlights: Business Development

05 oktober 2020

Vol trots presenteren wij ons vernieuwde business development team: Joyce Kruller – Van Vliet, John van Heiningen en Joan van Haastert-Pawirosetiko. Onder leiding van Claire Kוlוnç – Knight een nieuw gezicht binnen Special Cargo, houdt het team het serviceniveau van Special Cargo hoog. Zowel voor Special Cargo Services als voor Special Cargo College. Tijd voor een nadere kennismaking met het team Business Development.

Krachten bundelen is essentieel
Voor Claire (38) is sales niets nieuws onder de zon. Ze werkte als salesmanager bij grote bedrijven als Corendon Hotels & Resorts en Manpower. Zij weet hoe je van losse individuen één team maakt. “Krachten bundelen is essentieel’’, vertelt de vrouw die opgroeide in het buitenland omdat haar vader in de offshore werkte. Het salesteam is de verbindende factor tussen Special Cargo en de klant. “Om goed in te spelen op de wens van onze klant bundelen wij onze sales krachten met operationele kennis. Hier zit onze meerwaarde ook; de klant krijgt twee specialismes aan tafel met kennis en ervaring. Zij geven inhoudelijk advies en dragen oplossingen aan en komen we met elkaar tot een gedegen advies of oplossing.

Meet the team
En dat doet Claire dus niet alleen. Ze stelt ook graag haar collega’s even voor. “Joyce, inmiddels alweer twee jaar onderdeel van het salesteam, heeft ruime werkervaring in de operatie’, vervolgt zij. “Zij weet precies wat speelt bij klanten en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. John is Dangerous Goods Expert en heeft een enorme kennis en kunde van de gevaarlijke stoffen opgebouwd. Joan maakt ons team compleet. Zij is doorgegroeid vanuit de backoffice en heeft veel ervaring op het gebied van training en consultancy. Ik ben er trots op dat ik dit team mag leiden; op deze plek kan ik de specialistische kennis over de inhoud en de kennis van de sales verenigen.’’

Om goed in te spelen op de wens van onze klant bundelen wij onze sales krachten met operationele kennis.
Claire Kוlוnç – Knight